Vanaf nu kunt u online vlees als wild en gevogelte bij een echte specialist bestellen. Topkwaliteit producten zonder tussenkomst van winkel of supermarkt!

Wie is de WebPOELIER

De WebPOELIER is een initiatief van poelier M. Ruig en Zonen B.V., een toonaangevend familiebedrijf met ruim een eeuw bestaansrecht. In al die jaren heeft de Oostzaanse poelier zich gespecialiseerd in wild en gevogelte voor doorlevering aan de beste horecabedrijven. Speciaal voor u als culinaire liefhebber die graag thuis lekker kookt, hebben we de WebPOELIER opgericht. Online vlees bestellen van restaurant kwaliteit bij de poelier!

Maar waarom een webwinkel voor een poelier? Thuis luxe dineren is een echte trend geworden. Dit heeft meerdere redenen maar één is toch wel de opkomst van hobbykoks. Bovendien wordt steeds meer culinair thuis gegeten om geld te besparen. Maar ook bij speciale gelegenheden is thuis eten zeer populair geworden. Bij thuis luxe dineren hoort natuurlijk vlees van topkwaliteit. En er is voor een hobbykok toch niets dat meer motiveert dan complimenten van uw gezin of gasten. Maar waar vindt u vlees als wild en gevogelte van restaurant kwaliteit. Want de poelier bij u om de hoek is inmiddels ook verdwenen. Juist, bij de WebPOELIER. De oplossing om op een eenvoudige manier toch het specialisme van een echte poelier in huis te halen. Een poelier die inmiddels zijn sporen heeft verdiend.

Ruim een eeuw geleden is de oprichter van Ruig begonnen als zelfstandige poelier in de Binnen Bantammerstraat in Amsterdam. Mede door het grote succes breidde hij zijn assortiment flink uit. Inmiddels is poelier en familiebedrijf Ruig uitgegroeid tot een bedrijf met een specialistisch én ambachtelijk assortiment rauwe en reeds bereide producten. Veel van de bereide producten worden in de eigen keuken gebraden, gekookt en gerookt.

Via onze webwinkel kunt u nu vanuit uw luie stoel wild en gevogelte bestellen bij een echte poelier. Het assortiment is op een zodanige manier en met zorg samengesteld dat volledig voorziet in uw behoefte thuis lekker luxe te dineren.