Poeliersproducten op het web

Naast het wildassortiment dat voornamelijk in het najaar te verkrijgen is, heeft wild en gevogelte specialist Ruig een uitgebreid assortiment dat het gehele jaar door verkrijgbaar is. Wist u dat veel van het wild bijna het gehele jaar verkrijgbaar is? Ree en hert zijn hier belangrijke voorbeelden van. Gevogelte specialiteiten als parelhoen en tamme eend importeren we als wild en gevogelte specialist het gehele jaar door zelf uit Frankrijk. Naast het feit dat deze producten een heerlijke smaak hebben, is het vlees over het algemeen vetarm en eitwitrijk.

Het wild is toch wel het assortiment van de poelier. Naast het (Hollandse wild) dat we zelf verzamelen, wordt het assortiment aangevuld door eigen import van vers grof wild uit Oostenrijk. Het vlees wordt door ervaren poeliers geportioneerd, waardoor u verzekerd bent van een perfect stukje vlees van wild en gevogelte van constante topkwaliteit.

In onze eigen keuken worden de wild en gevogelte specialiteiten gerookt, gebraden en gekookt op traditionele wijze. Ook hier staat weer een (h)eerlijk product tegen een marktconforme prijs centraal. De stoofschotels van wild en gevogelte worden bereid met verse groente, de gerookte producten worden bereid op beukenhout, de garnituren voor de wild en gevogelte patés worden handmatig ingelegd.

En dat allemaal volgens een bereidingsproces dat HACCP goedgekeurd is en voldoet aan de hoogst gestelde BRC-normen. Bovendien wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hierdoor garanderen wij als wild en gevogelte specialist niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook veilig vlees van wild en gevogelte.