Nominatie Gourmand World Cookbook Awards

Het Insecten Kookboek is genomineerd voor categorie Best Sustainable Food Book van de Gourmand World Cookbook Awards voor ‘Best in the World’ 2012!

Er staan op de shortlist nog 4 andere genomineerde boeken per categorie, de landen staan hier op alfabetische volgorde. De winnaar zal bekend worden gemaakt bij Carrousel du Louvre, zaterdag Februari 23 2013 om 20H.00. The Best in the World winnaar zal naar het podium worden geroepen om het certificaat te ontvangen terwijl de cover van het boek op 23 meter groot scherm wordt geprojecteerd.

The Awards event zal in het theater bij tafels van 10 worden gehouden, met delicatessen om te eten en drinken zoals ganzenlever, chocolade, heerlijke broden, champagne, wijnen, non alcoholische dranken en water. De Paris Cookbook Fair (Parijs kookboeken beurs) wordt op dezelfde locatie bij het Louvre gehouden op 22 en 23 Februari.

U kunt de volledige shortlist van genomineerden inzien op http://www.cookbookfair.com/index.php/component/k2/item/51-cookbooks-finalists-2012. Het insecten kookboek is verkrijgbaar via de WebPoelier op http://www.webpoelier.nl/kookboeken/het-insectenkookboek.html